hondenuitlaatservice

Welke hond vindt het nu niet heerlijk om lekker met soortgenoten te spelen, rennen, kroelen enz. Het is echt fijn voor uw trouwe viervoeter om geregeld met andere honden samen te zijn. 

Wij halen in de ochtend de honden bij u thuis op en nemen ze mee naar de boerderij. De honden zijn minimaal 1 uur hier bij ons. We gebruiken  verschillende afgesloten speelweides, en maken verschillende groepen waarin we de honden die het leuk vinden om met elkaar te spelen. We houden ook rekening met grote en kleine honden. 


Als u gebruik wilt maken van onze uitlaatservice dan kunt u mailen naar ons email adres: info@denbroekdijk.nl, en dan spreken we een oefen afspraak af indien gewenst. Uw hond komt dan hier naartoe en dan kijken we of uw hond hier past. Als het voor u en ons en natuurlijk voor de hond goed is bevallen dan maken we een afspraak zodat Coen bij u thuis kan komen kijken waar de hond is als we hem of haar op komen halen. Ook krijgen we dan een sleutel van de deur mee.

U kunt gebruik maken van strippenkaarten of een contante betaling die u klaar legt voor ons. Zie het schema hieronder.


 

 

                              

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tarieven

enkele uitlaatbeurt

€ 15,00

10 strippenkaart

€ 130,00

20 strippenkaart

€ 245,00

VoorTwee honden van hetzelfde adres

 € 22,50

 vakantieopvang per dag

€ 15,00

 

De prijzen zijn inclusief BTW.

 

Honden pension 

Als u langere tijd opvang zoekt voor uw hond bijvoorbeeld tijdens u vakantie, dan kunt ook bij ons terecht.  

 

inschrijfformulier 

Als u uw hond wild komen brengen dan mag u van te voren een inschrijfformulier  aanvragen via contacten of via de mail. Zodra wij het contact formulier ingevuld retour hebben ontvangen zetten wij de gegevens in de computer en ontvangt u nog een bevestiging van ons.

 

inrichting 

We maken binnen gebruik van ruime kennels, de honden kunnen hier op hun eigen kussen of in hun eigen  mand lekker uitrusten van de uitlaatrondes. Ze krijgen ook in hun eigen kennel twee keer per dag hun eigen voeding. De kennels zijn voorzien van vloerverwarming, en zijn makkelijk schoon te houden door de egale vloer en de goten die voor de kennel liggen en het water opvangen. We zijn bijna klaar met de verbouwing, de huiskamers zijn in de maak. Verder komen er ook nog kennels met een doorgang naar buiten zodat de hond de gehele dag binnen en buiten kan vertoeven.

wat mee te nemen 

Graag eigen voeding meebrengen zodat er geen maag en darm klachten ontstaan.

En op eigen risico mag ook de eigen mand ( geen rieten mand) of kleed of zelfs de deurmat mee komen zodat de hond zijn eigen geur bij heeft en snel zijn eigen plaatsje weet te vinden. let op : De kussen of kleedje kan tijdens het verblijf kapot gaan. Neem geen duur kussen mee voor het verblijf bij ons pension.

Een speeltje mag natuurlijk ook alleen kan dit tijdens het spelen met andere honden weleens kwijtraken.

Het paspoort van uw hond moet hier aanwezig zijn als de hond hier is. De riem mag u mee naar huis nemen zodat wij hem hier niet kunnen verwisselen, de honden gaan allemaal los mee naar buiten!

 

het uitlaten 

De honden worden 3 keer per dag uitgelaten op één van onze drie grote speel velden. We hebben ook een minder grote verharde uitlaat ren en bij slecht weer een overdekte uitlaat plaats, dit is in los zand, dus graven maar!!!!                                                                                                                      

De uitlaatrondes starten  om 7 uur om 11:30 uur en 18:30 uur .                                                                          

 Na de uitlaat rondes is er rust voor de honden.

 

Een vereiste 

De hond moet volledig zijn ingeënt (cocktail enting en kennelhoest) ontwormd en ontvlooid. Dit laatste bespaart u en ons een hoop ongemak en vervelende kosten na het verblijf hier bij ons op de boerderij.

 

De kosten hondenpension

De kosten zijn € 15,00 euro per dag en een tweede hond uit hetzelfde gezin ( die samen in een ren kunnen slapen ) mag hier komen vertoeven voor € 22,50 per dag. De kosten zijn contant of per pin te voldoen als u uw hond of honden komt ophalen.

 

 

 


Haal en breng tijden hondenpension 

 

maandag tot en met zaterdag om 10 uur en om 19 uur.


zondag en feestdagen zijn wij niet geopend voor het halen en brengen van de honden.

 

Coen spreekt wel altijd af op welk dag u de hond komt halen of brengen. 

 

 

 

 

 

 

Dagopvang 

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van onze dag opvang. De honden kunnen worden gebracht vanaf 7 uur. Mocht u de hond eerder willen brengen dan kunt u  hem zelf in een kennel zetten en dan zetten wij de hond vanaf 7 uur achter op het veld. Als een hond hier vaker komt dan heeft hij al snel zijn eigen plaatsje gevonden en herkent hij ook de andere honden van de dag opvang. Het is erg gezellig met deze groep honden, de honden zijn zoveel mogelijk buiten als het weer het toe laat. We zijn hard aan het werk om een binnen ruimte te maken voor de dag opvang honden.... lekker warm en droog. Aan het einde van de dag kunt u de hond op komen halen vanaf half 5. Wordt dit een keertje wat eerder of later dan is een berichtje wenselijk zodat we voorbereid zijn op uw komst.  De kosten zijn hetzelfde als voor de uitlaatservice. Zie tabel. 

 

 

 

U kunt door de week  altijd bellen of mailen of whats-appen om te vragen hoe het met uw hond gaat tijdens zijn verblijf bij ons. Wij zullen een eerlijk antwoord aan u geven.

Er worden foto's gemaakt van verschilende honden zodat u kunt zien hoe de honden hier hun dag door komen. We zetten met regelmaat foto's op onze facebook  en instagram pagina

 

 

 

 

 

 

 

                                                            [fotoalbum=